MY.ORGANICS SUPERNOVA MY.KIDS ORGANIC 3IN1 – 3 az 1-ben sampon, tusfürdő, kondicionáló gyermekeknek

8 576 Ft

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft

3 az 1-ben sampon, tusfürdő, kondicionáló gyermekeknek, amely a körömvirág és kamilla kivonatnak köszönhetően gyengéden és hatékonyan tisztít, puhává varázsolja a bőrt és a hajat, anélkül, hogy irritációt okozna. Megnyugtató aromájának köszönhetően kellemes hangulatot teremt a gyermekek számára. Könny és mesterséges illatanyagoktól mentes.

ITEM#331787 / 300 ml / 10.14 fl.oz.

Kizárólag organikus összetevők, ez a MY.ORGANICS. A kutatás, fejlesztés a termékeink szíve, lelke. Célunk, hogy a legjobb összetevőkkel tökéletesen megalkotott készítményeket biztosítsunk a tökéletes eredmények eléréséhez. Termékeink mögött olyan fontos tényezők állnak, mint az alapanyagok kutatása, a hatóanyagok gondos kiválasztása és a legmegfelelőbb összetétel megalkotása.

Egyedi és innovatív termékeink törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. Organikus tanúsítványunkra nagyon büszkék vagyunk.

My.Organics kutatási tevékenysége:

Bevételeink 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítjuk. Termelési módszereink optimalizálásának célja a természet értékeinek megőrzése és az alkalmazott hatóanyagok lehető legjobb felhasználása.
Másik kulcsfontosságú elem a képzés, annak biztosítása érdekében, hogy professzionálisan használják termékeinket. Az elmúlt években több, mint 175 tanfolyam került megrendezésre.