Macadamia

A Macadamia Professional szalonminőségű hajápolási, kezelési és formázó termékeket kínál, amelyek az innovatív technológiának köszönhetően világszerte elégítik ki a nők egyedi igényeit. A Macadamia Professional termékek exkluzív Pro Oil Complex-et tartalmaznak, valamint egy terápiás hatással bíró Macadamia Oil és Argan Oil keveréket, amely Omega 7, 5, 3 és 9 zsírsavakban gazdag. Mélyen, elnehezítés nélkül belülről táplálják a hajat és javítják szerkezetét. Nemcsak a haj felszínét kondicionálja, hanem megújítja a haj természetes textúráját.

A makadám dió olaja tartalmazza a legtöbb Omega 7-et, többet, mint bármely más dióolaj. Az Omega 7 hasonlít leginkább az emberi haj szerkezetében található zsírokra, ezáltal utánozza a fejbőr természetes olajtermelését, hogy táplanyagot és hidratálást biztosítson. Az Omega 7 rendkívül könnyű és nem zsíros, így ideális minden textúrájú hajhoz. Az argán olaj egy gazdag olaj, amely Omega 9-el, antioxidánsokkal és E-vitaminnal van feltöltve, javítja a haj szilárdságát, megújítja a haj szerkezetét és helyreállítja a száraz, durva tapintású, törékeny haj ragyogását, lágyságát. Könnyebb kifésülhetőséget és antisztatikus hatást biztosít.

Termékeink nem tartalmaznak szulfátokat, védik a haj színét, parabén és glutén mentesek. A fejlesztés során nem végzünk tesztelést állatokon. Arra törekszünk, hogy olyan innovatív termékeket fejlesszünk, amelyek mindig biztonságosak és megfelelnek fodrászaink és fogyasztóink legmagasabb igényeinek is. Célunk, hogy termékeinken keresztül segítsünk egy egészséges és környezettudatos világot teremteni.

Macadamia termékek