PulpRiot

“Mi, a Pulp Riot márka megalkotói, fodrászok és szalon tulajdonosok vagyunk és kiemelkedő minőségű termékeket alkotunk művészeknek.”

PULP RIOT a leggyorsabban növekvő festékcsalád a szépségipar történetében. Fodrászok alkották fodrászoknak. Az alapítók Alexis and David Thurston maguk is fodrász mesterek, akiknek fontos volt, hogy kiváló minőségű termékeket állítsanak elő. A PULP RIOT termékek modern hajszobrászok számára készülnek, felhasználva a 21. század legújabb technológiáit.

A PULP RIOT család folyamatosan fejlődik, a közösségi médiaban mindössze 18 hónap alatt felülmúlta az eddigi összes nagy márkát. Mostanra már 35 országban elérhető.

A PULP RIOT Innovatív fejlesztéseivel folyamatosan emeli az amúgy is csúcsminőségű termékeinek színvonalát. Tetováló művészek által tervezett csomagolása díjnyertes.

Pulp Riot termékek

Pulp Riot Faction8
festékcsalád

Gyönyörű színárnyalatok, végtelen lehetőségek, ragyogó, egészséges haj, 100% őszhajfedés. Ez a PULP RIOT Faction8.
A 10 sorozatból álló PULP RIOT FACTION8 festékcsalád hatalmas színválasztékot kínál 80 plusz árnyalattal, melyek végtelen lehetőségeket biztosítanak, legyen szó akár természetes színekről vagy vibráló divat árnyalatokról. Főbb összetevői: a quinoa, amely ápolja és táplálja a hajat. A kókusz olaj ragyogást biztosít a hajnak, a szezámmag olaj és a mangóvaj védi és hidratálja a fejbőrt festés közben. Vegán, állatokon nem tesztelt, parabén-, és PPD mentes.

Miért különleges a Pulp Riot Faction8 festékcsalád?

A haj csúcsminőségű marad, a PULP RIOT FACTION8 nem roncsolja a hajat, legyen az szőke vagy fekete. Soha nem látott, hosszantartó fényes hatás, tövektől a végekig. A színek szinte egymásba  olvadnak, lágy átmeneteket lehet képezni 2 különböző PULP RIOT FACTION8 színből. Intenzív színárnyalatot és ragyogó fényt ad a hajnak. Gyönyörű árnyalatok 100% őszhajfedéssel. A PULP RIOT FACTION8 minden igényt kielégít, akár meleg színt vagy hideg színt szeretnénk festeni valamint megoldást nyújt a nem kívánt kivörösödés ellen is. Hideg alapú festék.

Pulp Riot oxidáló/developer

A PULP RIOT prémium színelőhívó tökéletes minden PULP RIOT színváltoztató termék használatához: színező eltávolító, szőkítők, tonerek és tartós hajfestékek. Krémes állaga könnyű kezelhetőséget biztosít. Az eredmény: maximális hatás, gyönyörű színek.

Pulp Riot szőkítő/lightener

Agyag tartalmú szőkítőpor, mellyel a felvitel teljes kontrollját lehet biztosítani. Nincs visszafolyás, megfolyás, duzzadás. Kiválóan alkalmas a szabad kezes technikákhoz. Akár 7 színmélységet képes világosítani. Quinoát, argánolajat és sáfrányolajat tartalmaz, melyek ápolják és védik a hajat.

Pulp Riot toner

Gyönyörű árnyalatok akár 5 perc alatt. A kiváló minőségű pigmentek gazdag színt eredményeznek. Vegán termékek, nem tartalmaznak semmilyen állati eredetű anyagot. Egymással keverhetőek, ezáltal könnyedén egyedivé tehetőek a színek. A PULP RIOT csak a legmagasabb minőségű összetevőket használja annak érdekében, hogy a haj állapota javuljon és így hosszabb ideig tartson a szín.
Hatóanyagai: Quinoa olaj – erő és rugalmasság, növényi vajak – magas fény, kókusz és lenmag olaj – hidratáció

Pulp Riot színező

A PULP RIOT exclusive hajszínezők, kondicionáló alapú, élénk színkészletű, különleges hajszínváltoztatók. Egyedi, magas minőségű pigmentjei hosszan tartó hatást biztosítanak. Nemcsak fantasztikus illatúak, de a benne található tápláló hatóanyagok segítenek kisimítani a megroncsolt hajszerkezetet, valamint ragyogó fényt kölcsönöznek a hajnak. Quinoát tartalmaz, melynek fehérjéi, táplálást és hidratálást biztosítanak a hajnak.

A festék különleges, selymes állaga, segíti a felvitelt, miközben könnyed és tökéletes eloszlást biztosít. A PULP RIOT festékek azért élénkebb árnyalatúak, mint a többi hajszínező, mert exkluzív minőségű színanyagokat tartalmaz. Ezek a pigmentek sokkal intenzívebbek, jobban vibrálnak és sokkal lassabban kopnak ki. A saját színárnyalatukat megőrizve halványodnak, ezért a már kifakult szín is csodálatos marad. A PULP RIOT színezők vegán termékek, állatokon nem tesztelték.
Paraben, MEA és ammónia mentes.

Pulp Riot termékek