My.Organics – Keratinos sampon

6 534 Ft

Keratinos sampon argán- és avokádóolajjal

Készleten

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
Cikkszám: 293979 Kategóriák: , , ,

MY.ORGANICS THE ORGANIC PRO KERATIN SHAMPOO Argan and avocado, pH 5.0-5.5
Keratinos sampon argán- és avokádóolajjal

Tápláló sampon nagyon száraz és kémiailag kezelt hajra.
Professzionális növényi alapú termék, amely alkalmas az extrán igénybe vett haj tisztítására és hidratálására, a kamilla és a búzaprotein jótékony hatásának köszönhetően. A magas vitaminkoncentrációnak Mélyen táplálja és regenerálja a roncsolt, szára hajat. A selyemkivonatok és a formulában található illóolajok puhábbá és fényesebbé teszik a hajat. Ideális keratinos hajkezelés hatásának hosszan tartó megőrzésére.

Az argánolajat a növény pörköletlen magjából nyerik ki, melynek köszönhetően megőrzi jótékony tulajdonságait. Segít élénkíteni, revitalizálni, hidratálni és ragyogóvá tenni minden hajtípust. Emellett védi a hajat, megakadályozza a hajhullást és elősegíti a növekedést.

Az avokádóolajat tápláló és regeneráló tulajdonságai miatt használják a kozmetikumokban: nagyon jótékony hatással van a száraz, törékeny és töredezett hajra.
Fejbőrre gyakorolt hatásának köszönhetően megszünteti a viszketést és a korpásodást.

A kamilla tápláló tulajdonságokkal rendelkezik a fejbőrre és a hajra egyaránt. Lágyító és nyugtató tulajdonságai a töredezett haj szépségének visszanyerésében is segítenek.

A búzafehérjék különösen alkalmasak a roncsolt és száraz hajszerkezet helyreállítására. Védőgátat képeznek, amelyek táplálják és helyreállítják a sérült hajat, és megakadályozzák a töredezett hajvégek kialakulását.

A selyemfehérjék szintén a védelem kialakulásában játszanak szerepet. Csökkentik a fejbőr kiszáradását, lehetővé téve a haj számára a töredezéssel szembeni ellenállását. A haj fényesebbé, dúsabbá és könnyen kifésülhetővé válik.

A MY.ORGANICS minden samponja és kondicionálója biológiailag lebomló és újrahasznosítható csomagolásban kerül a polcokra.

Item#293979/250ml/8.5oz

Kizárólag organikus összetevők, ez a MY.ORGANICS. A kutatás, fejlesztés a termékeink szíve, lelke. Célunk, hogy a legjobb összetevőkkel tökéletesen megalkotott készítményeket biztosítsunk a tökéletes eredmények eléréséhez. Termékeink mögött olyan fontos tényezők állnak, mint az alapanyagok kutatása, a hatóanyagok gondos kiválasztása és a legmegfelelőbb összetétel megalkotása.

Egyedi és innovatív termékeink törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. Organikus tanúsítványunkra nagyon büszkék vagyunk.

My.Organics kutatási tevékenysége:

Bevételeink 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítjuk. Termelési módszereink optimalizálásának célja a természet értékeinek megőrzése és az alkalmazott hatóanyagok lehető legjobb felhasználása.
Másik kulcsfontosságú elem a képzés, annak biztosítása érdekében, hogy professzionálisan használják termékeinket. Az elmúlt években több, mint 175 tanfolyam került megrendezésre.