SexyHair

Tudtad, hogy az USA-ban minden negyedik másodpercben eladnak egy BIG SEXY HAIR terméket?

Bizony a hype nem véletlen, Michael O’ Rourke a SEXY HAIR megálmodóját Los Angeles életérzése ihlette arra, hogy egy olyan kollekciót dobhasson piacra, amelyben valóban mindenki megtalálhatja a számára legmegfelelőbb és legideálisabb terméket.


A SEXY HAIR-rel könnyedén kihozhatod magadból a maximumot, hogy minden nap szexi, vonzó és magabiztos légy, bármilyen stílust is képviselsz.

SexyHair családok

Nagy mennyiségű hajat hoz létre

Big SexyHair

Big Sexy Hair termékeink elsősorban a vékonyszálú haj ápolási és formázási igényeit elégítik ki, de használatuk minden olyan esetben nélkülözhetetlen, amikor
magas, megemelt formát kívánunk kialakítani. A hajszálakat vékony réteggel vonja be, azok elnehezítése nélkül, így megemeli a frizurát és dússágot kölcsönöz a hajtövektől a hajvégekig. Mindemellett helyreállítja és megőrzi a haj természetes
hidratáltságát. Erősíti és védi a hajat.

Healthy SexyHair

Az egészséges életmód sosem volt ilyen népszerű és divatos. Az elme, a test és a lélek szemszögéből való gondolkodás most mindenkinek a részese.
Önmagunkra való odafigyelésre időt kell találni és ez néha kihívást jelent. Mégis , mindannyian tudjuk, hogy néhány pillanat gondolkodni, érezni önmagunkat segít az általános egészségünk megőrzésében.
A Healthy Sexy Hair segít megtisztítani nem csak a hajat, hanem az elmét és a lelket is. Ezt a mimóza extract és holdkő őrlemény hatásával tudja megtenni. Mindemellett kiváló hidratáló hatással is rendelkezik. Az újonnan felújított vonalával nagyobb népszerűségre tesz szert a fodrászok és a vendégeik körében.

Hidratálás a haj egészségének javítására

Hidratálás a haj egészségének javítására

Healthy/Soy SexyHair

Healthy Sexy Hair termékeink hidratálást biztosítanak minden hajtípusnak. Ápolják és táplálják a normál és száraz hajat, akár mindennapos használatra is kiválóak. A hajmosástól a formázásig minden igényt kielégítő, tökéletesen megalkotott hajápoló család. FŐBB ÖSSZETEVŐI: szójafehérje, kakaóvaj, argánolaj– biztosítják a tökéletes hidratálást a megfelelő mennyiségű fehérje által.

Smooth SexyHair

A Smooth Sexy Hair család hosszantartó sima és fényes frizurát eredményez. Minden hajtípusra javasolt, amikor az a célunk, hogy a haj tartósan egyenes maradjon. Tökéletes ápolási és formázási megoldást biztosít a vastagszálú, nehezen kordában tartható hajtípusra, emellett kiváló a tartósan relaxált és keratinnal kezelt hajra is, illetve póthajak ápolására is tökéletesen alkalmas. Véd a párától és a magas hőtől. FŐBB ÖSSZETEVŐ: Kókuszolaj

A simítás és a selymesség mestere

A festett hajak szépsége

Vibrant SexyHair

A Vibrant Sexy Hair termékcsalád olyan termékek csoportja, amely minden festett haj ápolására és a szín hosszantartó megőrzéséért lett kifejlesztve. Rendszeres használatával a szín akár 10 héten keresztül is ragyogó és tartós marad, mert segíti a színmolekulákat a haj mélyebb rétegeibe zárni. Ezenkívül táplálja, hidratálja, erősíti a hajat, védi a környezet káros hatásaitól és a festékek által okozott roncsolódástól. FŐBB ÖSSZETEVŐI: Rózsaolaj és mandulaolaj

Style SexyHair

A Style Sexy Hair formázó családban a világon minden hajtípusra és minden fajta frizura elkészítéséhez megtalálható a megfelelő termék. Végtelen lehetőségeket nyújt a formázáshoz, a gyengéd tartástól – a szupererős hosszan tartó hatásig, a matt hatástól – a ragyogó fényességig. Ezek a hajformázók használhatóak magukban vagy kialakíthatjuk saját egyedi koktéljainkat, több termék összekeverésével. A formázó termékeinket megjelöltük 1-től-10-ig FÉNYESSÉGÜK és TARTÁSUK erőssėgét feltüntetve. 1-gyel jelöltük a leggyengébb, 10-zel a legerősebb fényességet és tartást.

Különböző fényű, textúrájú és tartású stílusok

Megvédi a hajat a forró eszközök használatával keletkezett sérülésektől

Hot SexyHair

A HOT család segít megvédeni a hajat a forró eszközök használatával keletkezett sérülésektől. Ezeket a termékeket úgy tervezték, hogy 232 C-ig teljes védelmet biztosítsanak. Önmagukban, de más formázó termékekkel kombinálva is használhatóak.

Strong SexyHair

A Strong Sexy Hair termékek a Sexy Hair család új tagjai. Amikor 3 lépésben használjuk, akár 80%-kal is csökkenthetjük a roncsolt haj töredezését és annak regenerálását, erősítését érhetjük el. A kémiai anyagoktól megviselt haj újra rugalmassá válik és visszanyeri természetes szépségét, fényességét.
FŐBB ÖSSZETEVŐI:
Mangóvaj és Aloe Vera kivonat.

Erősít, rugalmassá teszi a sérült hajat

Ragyog, hidratál, extra ápolás a hosszú hajnak és póthajnak

Long SexyHair

A Long Sexy Hair a Sexy Hair termékek legújabb családtagja. Biztosítja a hosszú haj extra hidratáltságát, könnyen fésülhetőségét, és hosszantartóan gátolja a gubancosodást. Védi a hajat a kiszáradástól és roncsolódástól. Ragyogóan fénylő és egészséges frizurát eredményez. Póthaj ápolására is kiváló. FŐBB ÖSSZETEVŐI: Moringa olaj és Biotin

Curly SexyHair

A Curly Sexy Hair termékek a göndör fürtök speciális ápolási és formázási igényeinek kielégítésére lettek kifejlesztve. Minden fajta göndör haj ápolásához nélkülönözhetetlenek. Az összetevők egyedülálló keveréke visszaállítja a haj természetes göndörségét, rugalmasságát és erősiti azt, emellett táplálja és megfelelő hidratáltságot biztosít. Használatával a göndör haj könnyen fésülhető, ragyogóan fényes és gubancmentes marad. FŐBB ÖSSZETEVŐI: Jojoba olaj, Panthenol, Rizsfehérje, Avokádó olaj, Ginzeng és Gyömbér kivonatok

A göndör haj egyedisége

A szőke haj luxusa

Blonde SexyHair

A Blonde Sexy Hair termékcsalád a természetes szőke, festett szőke, melírozott, ősz hajtípusok ápolására kiváló. Neutralizálja a nem kívánt sárgás, rezes és narancsos tónusokat. A roncsolt szőkitett hajat regenerálja, táplálja és védi a további károsodásoktól, visszaállítja rugalmasságát. FŐBB ÖSSZETEVŐI: kamilla, méz és quinoa fehérje.

SexyHair termékek

Nézd meg Sexy Hair termékeinket a MIA USA üzletünkben is​