Ascension Group

Cégbemutatkozó

Cégünk az Ascension Group Kft., egy néhány évvel ezelőtt megfogalmazódott ötlettől vezérelten jött létre. A tulajdonos egy amerikai család, akik még jó néhány országban rendelkeznek ilyen profilú vállalkozással más kontinenseken.

Az egyik családtag szívén viseli a magyarországi szépségipar fejlődését, hiszen magyar származású és fodrász mester. Felismerte, hogy a magyarországi piacon szükség van és ezáltal igény is arra, hogy a szépségiparban dolgozó szakemberek kezébe olyan termékeket adjon, amelyek követni tudják a kor környezettudatos, egészséges és a vendégkör változatos igényeinek kihívásait. Mindezt olyan széleskörű oktatási háttérrel kiegészítve, amely biztosítani tudja a magabiztos felhasználást.

Az általunk forgalmazott magas színvonalú termékek többsége Amerikából származik, és a világ számos országában bizonyította már kiemelkedő minőségét.

Üzleti szempontból a professzionális felhasználási körrel egy nagy családot alkotunk, hiszen a lakosság részére értékesített termékeket az Ő ajánlásukkal, terméktudásukkal tudják tovább értékesíteni a szükséges otthoni ápoláshoz.

Meglévő ügyfeleink elégedettsége, töretlen bizalma a bizonyíték az általunk ajánlott termékek minőségére.

Mivel céljaink között hosszú távon vállalkozásunk fejlődése szerepel, mindent megteszünk annak érdekében, hogy partnereinket kedvező árakkal, a termékek minőségével, a határidők betartásával, teljes körű kiszolgálással tartsuk meg.

ascension group csapat

Cégfilozófiánk

Cégünk filozófiája három elven alapul

Komplexitás

Rohanó világunkban sok igazán fontos dologra sem tudunk időt szakítani, miért vesztegetnék olyasmire, amire nem muszáj. Mi szeretnénk ügyfeleink válláról levenni terheinek egy részét azzal, hogy a szépségiparban szerzett széleskörű ismereteinket és kapcsolatainkat kamatoztatva teljeskörű szolgáltatást kínálunk az oktatásoktól kezdve a mester szintű megvalósításig.

A világ állandóan változik, változnak az elvárások és a követelmények. Éppen ezért nem engedjük meg magunknak, hogy elkényelmesedjünk. Fokozottan figyelünk partnereink kéréseire és kívánságaira, a velünk szemben támasztott igényeikhez minél rugalmasabban alkalmazkodva igyekszünk a legjobbat nyújtani.

Rugalmasság

Hosszútávú gondolkodás

Igen, a világ folyamatosan változik, mégis mindenkinek szüksége van biztos pontokra, melyekre bármikor támaszkodhat. Mi ezt tartjuk szem előtt, ez motivál minket munkánk során. Céljaid eléréséhez segítséget nyújt csapatunk tagjainak kiváló képzettsége, elkötelezettsége és empatikus hozzáállása.