Gibs

Mi vagyunk a GIBS Grooming , és megváltoztattuk az iparágat. Kolorádóból jöttünk, szeretünk a szabad ég alatt lenni, vadászni, horgászni és imádjuk a húst. Amikor rájöttünk, hogy az összes szakállterméknek olyan szaga van mint a bútorápolónak, rájöttünk, hogy muszáj egy saját terméket készítenünk. Mi vagyunk az eredeti szakáll-, haj- és tetoválásolaj készítők, és mi vagyunk azok a srácok, akik az arcszőrödet és a hajad úgy kezelik, mint senki más.

A Gibs srác széles vállú, szakállas és testvéries. Szíve és stílusa hiteles. A bizalom az önkifejezése, a törődés a középső neve. Amikor a por leülepedik mögötte, a világ máris jobb hely. Olyan életet él, mint amiről más csak álmodik, lelkes lázadó. A szél az útitársa, és a szíve az iránytűje. A Gibs srác nem kertel, és nem kér bocsánatot. Az egyetlen célja, hogy szabadon éljen és jól nézzen ki.

A Gibs megrajzolja az állkapcsot. Szeretnél még inkább férfinak kinézni? Növeszd azt az átkozott szakállat!

Strapabíró, kiemelkedő minőségű, szakállra, testre és hajra szánt termékeinkkel kétszer gyorsabban végzel a fürdőszobában, és háromszor jobb illatod lesz, mint tegnap.

×

Kosár