MY.ORGANICS PURITY SHAMPOO – Mélytisztító sampon

9 643 Ft

A haj és a fejbőr mélytisztítására fejlesztették ki. Előkészíti a hajat pakolásokhoz és más regeneráló szerek használatához.

 

Regisztrációs űrlap kitöltése professzionális felhasználáshoz ➔

Készleten

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft

A haj és a fejbőr mélytisztítására fejlesztették ki. Előkészíti a hajat pakolásokhoz és más regeneráló szerek használatához. Megtisztítja a hajat a környezeti szennyeződésektől és a formázótermékek lerakódásaitól. Nem szárítja a fejbőrt és a hajat, megőrzi a hajkorona hidratáltságát. Természetes illóolajokat tartalmaz citrom-, narancs- és borsmenta kivonattal és teljesen parabén-, nátrium-lauril-szulfát és formaldehidtől mentes.

Kiszerelése: 1000 ML

 

ITEM # 294020

 

 

Kizárólag organikus összetevők, ez a MY.ORGANICS. A kutatás, fejlesztés a termékeink szíve, lelke. Célunk, hogy a legjobb összetevőkkel tökéletesen megalkotott készítményeket biztosítsunk a tökéletes eredmények eléréséhez. Termékeink mögött olyan fontos tényezők állnak, mint az alapanyagok kutatása, a hatóanyagok gondos kiválasztása és a legmegfelelőbb összetétel megalkotása.

Egyedi és innovatív termékeink törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. Organikus tanúsítványunkra nagyon büszkék vagyunk.

My.Organics kutatási tevékenysége:

Bevételeink 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítjuk. Termelési módszereink optimalizálásának célja a természet értékeinek megőrzése és az alkalmazott hatóanyagok lehető legjobb felhasználása.
Másik kulcsfontosságú elem a képzés, annak biztosítása érdekében, hogy professzionálisan használják termékeinket. Az elmúlt években több, mint 175 tanfolyam került megrendezésre.