MY.ORGANICS PURE FILLER – Hajregeneráló kezelés

Intenzív, professzionális kezelés, amely a haj szerkezetét különleges protein tartalmának köszönhetően belülről építi ujjá.

 

Regisztrációs űrlap kitöltése professzionális felhasználáshoz ➔

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
Cikkszám: 313221 Kategóriák: , , Címke:

Intenzív, professzionális kezelés, amely a haj szerkezetét különleges protein tartalmának köszönhetően belülről építi ujjá. A haj hosszú időre visszanyeri rugalmasságát, fényességét, puhaságát. Minden hajtípusra kiválóan alkalmas. Göndör és hullámos hajra is javasolt, a fürtöket rendezetté, könnyen kezelhetővé teszi. Hatása már az első alkalomtól érezhető.

Kiszerelése: 500 ML

 

ITEM #313221

Kizárólag organikus összetevők, ez a MY.ORGANICS. A kutatás, fejlesztés a termékeink szíve, lelke. Célunk, hogy a legjobb összetevőkkel tökéletesen megalkotott készítményeket biztosítsunk a tökéletes eredmények eléréséhez. Termékeink mögött olyan fontos tényezők állnak, mint az alapanyagok kutatása, a hatóanyagok gondos kiválasztása és a legmegfelelőbb összetétel megalkotása.

Egyedi és innovatív termékeink törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. Organikus tanúsítványunkra nagyon büszkék vagyunk.

My.Organics kutatási tevékenysége:

Bevételeink 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítjuk. Termelési módszereink optimalizálásának célja a természet értékeinek megőrzése és az alkalmazott hatóanyagok lehető legjobb felhasználása.
Másik kulcsfontosságú elem a képzés, annak biztosítása érdekében, hogy professzionálisan használják termékeinket. Az elmúlt években több, mint 175 tanfolyam került megrendezésre.