MY.ORGANICS THE ORGANIC PURIFY SHAMPOO – Organikus tisztító sampon

6 604 Ft

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
Cikkszám: 331640 Kategóriák: , , Címkék: , ,

MY.ORGANICS THE ORGANIC PURIFY SHAMPOO – Organikus tisztító sampon

Rozmaring kivonattal


Egy sampon, mely a fejbőr PH értékének helyreállításával segít ellensúlyozni a hajhullást és megoldást tud nyújtani a legtöbb hajproblémára. Mélyen tisztítja és nyugtatja a fejbőrt, ezzel kellemes érzetet keltve, illetve ösztönzi a haj természetes növekedését. Esszenciális levendula, rozmaring és eukaliptusz illóolaj hozzátevőivel hidratálja és erősíti a hajat. A rozmaring illóolajat gyakran használják a hajhullás kezelésére és a hajnövekedés ösztönzésére, így búcsút lehet inteni a ritkuló hajkoronának. Segít megerősíteni a vékonyszálú, száraz, töredezésre hajlamos hajat, mely könnyebben fésülhető és fényesebb lesz. A zsíros hajat mélyen tisztítja és megszabadítja a szennyeződésektől. A szárított levelekből kivont eukaliptusz olaj közvetlenül a fejbőrön alkalmazva növeli a haj fényességét és rugalmasságát. Összességében elmondható, hogy ez a sampon csodákat tud tenni az elgyengült ritkuló hajjal és újra hatalmas önbizalommal jelenhetünk meg bárhol, az organikus tisztítósampon könnyed, gyors, otthoni használatával.

VEGÁN termék.


HOGYAN KELL HASZNÁLNI? 


  1. Lépés: Tegyen a tenyerére egy diónyi nagyságú sampont!
  2. Lépés: Miután felmelegítette a sampont a kezével, oszlassa el a fejbőrön, alaposan masszírozza meg, majd oszlassa el a terméket a haj egészén!
  3. Lépés: Hagyja hatni a sampont 4 percig!
  4. Öblítse le meleg vízzel!
  5. Törölje meg a hajat száraz törölközővel!

Item #331640

8.45 oz / 250 ml

Kizárólag organikus összetevők, ez a MY.ORGANICS. A kutatás, fejlesztés a termékeink szíve, lelke. Célunk, hogy a legjobb összetevőkkel tökéletesen megalkotott készítményeket biztosítsunk a tökéletes eredmények eléréséhez. Termékeink mögött olyan fontos tényezők állnak, mint az alapanyagok kutatása, a hatóanyagok gondos kiválasztása és a legmegfelelőbb összetétel megalkotása.

Egyedi és innovatív termékeink törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. Organikus tanúsítványunkra nagyon büszkék vagyunk.

My.Organics kutatási tevékenysége:

Bevételeink 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítjuk. Termelési módszereink optimalizálásának célja a természet értékeinek megőrzése és az alkalmazott hatóanyagok lehető legjobb felhasználása.
Másik kulcsfontosságú elem a képzés, annak biztosítása érdekében, hogy professzionálisan használják termékeinket. Az elmúlt években több, mint 175 tanfolyam került megrendezésre.