My.Organics – Keratinos kondicionáló

7 000 Ft

Keratinos hajkondicionáló argán- és avokádóolajjal.

Készleten

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
Cikkszám: 293984 Kategóriák: , , ,

THE ORGANIC PRO KERATIN CONDITIONER argan and avocado, pH 3.5-4.0
Keratinos kondicionáló argán- és avokádóolajjal

Tápláló, növényi alapú kondicionáló nagyon száraz és töredezett hajra. Professzionális termék az alapos tápláláshoz, mélyen hidratáló hatású, amelyet a selyemkivonatokban található esszenciális olajoknak köszönhetően ér el. Ideális a haj helyreállítására erős kémiai kezelések után, valamint száraz, göndör és hullámos hajra tökéletes választás. Bezárja a nedvességet a haj belsejében, így az rugalmas és kezelhető marad. Ideális a keratinos kezelés hatásának hosszan tartó megőrzésére.

Az argánolajat a növény nem pörkölt magjából nyerik, így megőrzi jótékony tulajdonságait. Segít élénkíteni, revitalizálni, hidratálni és ragyogóvá tenni minden hajtípust. Emellett megakadályozza a hajhullást és elősegíti a növekedést.

Az avokádóolajat tápláló és regeneráló tulajdonságai miatt használják a kozmetikumokban: erős jótékony és hidratáló hatással van a száraz, törékeny és töredezett hajra.

A selyemfehérjék szintén a védelem kialakulásában játszanak szerepet. Csökkentik a fejbőr kiszáradását, lehetővé téve a haj számára a töredezéssel szembeni ellenállását. A haj fényesebbé, dúsabbá és könnyen kifésülhetővé válik.

Használata:
MY.ORGANICS keratinos sampon használata használata után vigye fel a hajra fültőtől lefelé, masszírozza bele, hagyja hatni 5-10 percig, majd öblítse ki.

A MY.ORGANICS minden samponja és kondicionálója biológiailag lebomló és újrahasznosítható csomagolásban kerül a polcokra.

Item#293984/250ml/8.5oz

Kizárólag organikus összetevők, ez a MY.ORGANICS. A kutatás, fejlesztés a termékeink szíve, lelke. Célunk, hogy a legjobb összetevőkkel tökéletesen megalkotott készítményeket biztosítsunk a tökéletes eredmények eléréséhez. Termékeink mögött olyan fontos tényezők állnak, mint az alapanyagok kutatása, a hatóanyagok gondos kiválasztása és a legmegfelelőbb összetétel megalkotása.

Egyedi és innovatív termékeink törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. Organikus tanúsítványunkra nagyon büszkék vagyunk.

My.Organics kutatási tevékenysége:

Bevételeink 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítjuk. Termelési módszereink optimalizálásának célja a természet értékeinek megőrzése és az alkalmazott hatóanyagok lehető legjobb felhasználása.
Másik kulcsfontosságú elem a képzés, annak biztosítása érdekében, hogy professzionálisan használják termékeinket. Az elmúlt években több, mint 175 tanfolyam került megrendezésre.