MY.ORGANICS CURL REVIVING – Organikus szérum göndör hajra

6 963 Ft

Készleten

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
Cikkszám: 320213 Kategóriák: , Címke:

MY.ORGANICS The Organic Liberty Curl Reviving (Camu camu and Aloe)

Organikus szérum a göndör haj megújítására Camu camu gyümölcs és aloevera kivonattal

 

A Curl Reviving öblítés nélküli szérum göndör, tartós vagy természetesen hullámos hajra ajánlott. A speciális Anti-Frizz formula elősegíti a haj göndörségét és garantálja a hosszan tartó hatást. A természetes hatású göndör fürtök egész nap megmaradnak. A Camu camu gyümölcs rendkívüli antioxidáns tartalmának köszönhetően revitalizálja a hajat, rugalmassá és fényessé teszi.

 

Használata: Hajmosást követően vigye fel a szérumot törölköző száraz hajra, oszlassa el jól, végül ne öblítse ki. Száraz hajon is használható a termék a göndör tincsek újjáélesztése érdekében. A szérum könnyed és folyékony textúrája miatt rendkívül egyszerű az alkalmazása.

Item # 320213 / 6,7 fl oz (200 ml)

Kizárólag organikus összetevők, ez a MY.ORGANICS. A kutatás, fejlesztés a termékeink szíve, lelke. Célunk, hogy a legjobb összetevőkkel tökéletesen megalkotott készítményeket biztosítsunk a tökéletes eredmények eléréséhez. Termékeink mögött olyan fontos tényezők állnak, mint az alapanyagok kutatása, a hatóanyagok gondos kiválasztása és a legmegfelelőbb összetétel megalkotása.

Egyedi és innovatív termékeink törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. Organikus tanúsítványunkra nagyon büszkék vagyunk.

My.Organics kutatási tevékenysége:

Bevételeink 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítjuk. Termelési módszereink optimalizálásának célja a természet értékeinek megőrzése és az alkalmazott hatóanyagok lehető legjobb felhasználása.
Másik kulcsfontosságú elem a képzés, annak biztosítása érdekében, hogy professzionálisan használják termékeinket. Az elmúlt években több, mint 175 tanfolyam került megrendezésre.