MY.ORGANICS ORGANIC HYDRATING LEAVE-IN CONDITIONER – Organikus hajban maradó balzsam

7 628 Ft

Hidratál, megújítja az igénybe vett hajat. Minden hajtípusra kiváló, a göndör hajat gyengéden kontrollálja, ápolja a fejbőrt.

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft

MY.ORGANICS ORGANIC HYDRATING LEAVE IN CONDITIONER – Organikus Hajban Maradó Balzsam

Revitalizáló, hidratáló spray, mely megújítja az igénybe vett hajat. Minden hajtípushoz kiváló választás, az egyenes hajat simábbá, a göndör hajat gyengéden kontrolláltá teszi, miközben fényt kölcsönöz a hajnak és megvédi a hajszálakat a hővédők káros hatásaival szemben. Könnyed permet, mely nem nehezíti el a hajat.

Az Aloevera kivonatai antioxidánsban gazdag tulajdonságainak köszönhetően segítenek felélénkíteni a fejbőrt és megakadályozni a hajhullást.

 

Használata: Permetezze a kondícionálót nedves hajára 10 cm távolságból a hajtövektől egészen a hajvégekig. Ne öblítsük ki!  A száraz hajat bármikor felfrissíthetjük vele anélkül, hogy elnehezítené hajszálainkat.

Item # 293948/ 250 ml / 8.45 oz

Származási hely: Olaszország

Kizárólag organikus összetevők, ez a MY.ORGANICS. A kutatás, fejlesztés a termékeink szíve, lelke. Célunk, hogy a legjobb összetevőkkel tökéletesen megalkotott készítményeket biztosítsunk a tökéletes eredmények eléréséhez. Termékeink mögött olyan fontos tényezők állnak, mint az alapanyagok kutatása, a hatóanyagok gondos kiválasztása és a legmegfelelőbb összetétel megalkotása.

Egyedi és innovatív termékeink törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. Organikus tanúsítványunkra nagyon büszkék vagyunk.

My.Organics kutatási tevékenysége:

Bevételeink 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítjuk. Termelési módszereink optimalizálásának célja a természet értékeinek megőrzése és az alkalmazott hatóanyagok lehető legjobb felhasználása.
Másik kulcsfontosságú elem a képzés, annak biztosítása érdekében, hogy professzionálisan használják termékeinket. Az elmúlt években több, mint 175 tanfolyam került megrendezésre.