ARDELL INDIVIDUAL – Kezdő tincses műszempilla készlet

2 997 Ft

A tökéletes csomag kezdő műszempillásoknak

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
Cikkszám: 296155 Kategóriák: ,

Tudtad, hogy a sminkmesterek is nagyon szeretik az ARDELL műszempillákat? 

Nem véletlenül, hiszen a szakszerűen rétegezett pillákat szintén egy sminkmester készíti a legprofesszionálisabb minőség és hatás érdekében!
Érd el a vágyott sűrűséget alkalomtól függően az ARDELL INDIVIDUALS – szálas műszempillák segítségével! Három különböző méretű tincset tartalmaz a doboz, így teljesen egyéni ízlésednek megfelelően készítheted el megjelenésedet. A készlet tartalmaz egy fiola szempillaragasztót és egy fiola leoldó folyadékot, illetve a tökéletes felhelyezéshez csipeszt. Az 56 különálló tincsből éppúgy lehet készíteni laza, nappali sminket, mint egy elegáns, nőies menyasszonyi sminket!

Az ARDELL INDIVIDUALS műszempilla:

  • Optikailag nagyobbítja a szemet
  • Többször is használható ugyanaz a szempilla
  • Ultrakönnyű, selymes hatás

Tipp: A betonbiztos hatás érdekében vidd fel egyenletesen, vékony rétegben az ARDELL CLEAR ADHESIVE – áttetsző műszempilla ragasztóját az egyik műszempilla tövébe, majd várj pár másodpercet és illeszd rá szorosan a saját pilláidra egy szemöldök csipesszel, majd ismételd meg ezt a mozdulatot a másik oldalon is! Törekedj rá, hogy a műszempilla és a saját pilla között ne maradjon üres hely!

Item: #296155