ARDELL CLEAR ADHESIVE – Áttetsző műszempilla ragasztó

2 109 Ft

Elfogyott

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
Cikkszám: 319550 Kategóriák: ,

Neked is könnyen le szokott mozdulni a helyéről a műszempillád? 


Ha szeretnéd, hogy biztos tartása legyen egész nap, ismerd meg az ARDELL CLEAR ADHESIVE – Áttetsző műszempilla ragasztót! A világhírű DUO szempillaragasztó testvéreként emlegetett Ardell tudásban szintén az élen jár, hiszen mindkét ragasztó egy vállalathoz tartozik. Az ARDELL CLEAR ADHESIVE minden igényt kielégít, minden típusú műszempillával használható, láthatatlan, erős tartást eredményez és használata nagyon könnyű. Világszerte hírnevet szerzett magának, a sminkesek, a hírességek és a szempilla rajongók nagy kedvencévé nőtte ki magát! A vízálló szempilla ragasztó segítségével tartósan rögzítheted a tincses és szálas műszempillákat. Gyorsan szárad, a műszempillák akár több hétig is fennmaradnak. Fehéren fest és amikor megszárad, teljesen átlátszóvá válik!


Hogyan kell használni az ARDELL CLEAR ADHESIVE – Áttetsző műszempilla ragasztót?


  1. Miután kisminkelted a szemed, óvatosan oszlass el egy kevés szempilla ragasztót a múszempillán, majd várj pár másodpercet!
  2. Ezt követően egy csipesz segítségével fogd meg óvatosan a pillákat és illeszd közvetlenül a szempillák tövébe úgy, hogy ne maradjon hézag a saját pilláid és a műszempilla között!

Item #319550