DUO STRIPLASH ADHESIVE – Tubusos szempilla ragasztó

3 098 Ft

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
Cikkszám: N/A Kategóriák: ,

Tudtad, hogy a DUO a világ legnépszerűbb szempilla ragasztó márkája?


Nem véletlenül, hiszen minden igényt kielégít, minden típusú műszempillával használható, láthatatlan, erős tartást eredményez és használata nagyon könnyű. Világszerte hírnevet szerzett magának, a sminkesek, a hírességek és a szempilla rajongók nagy kedvencévé nőtte ki magát! A DUO STRIPLASH ADHESIVE – Tubusos vízálló szempilla ragasztó segítségével tartósan rögzítheted a tincses és szálas műszempillákat. Gyorsan szárad, a műszempillák akár több hétig is fennmaradnak. Fehéren fest és amikor megszárad, teljesen átlátszóvá válik! A szempilla ragasztót elsősorban szálas vagy tincses műszempillák felragasztásához javasoljuk. A DUO szempilla ragasztók Formaldehid, Latex, Paraben és Szulfát mentesek. Mivel hipoallergének, így biztonságosak az érzékeny szemek számára is.


Hogyan kell használni a DUO STRIPLASH ADHESIVE – Tubusos szempilla ragasztót?


  1. Miután kisminkelted a szemed, óvatosan oszlass el egy kevés szempilla ragasztót a múszempillán, majd várj pár másodpercet!
  2. Ezt követően egy csipesz segítségével fogd meg óvatosan a pillákat és illeszd közvetlenül a szempillák tövébe úgy, hogy ne maradjon hézag a saját pilláid és a műszempilla között!
Szín

Átlátszó, Sötét