Akció!

MACADAMIA STYLE EXTEND DRY SHAMPOO – Száraz sampon

3 660 Ft

Száraz sampon, mely meghosszabbítja a frizura tartósságát és a két hajmosás közötti időt.

Cikkszám: 290756 Kategóriák: ,

Leírás

MACADAMIA PROFESSIONAL HAJFORMÁZÓK
Végtelen lehetőséget nyújtanak a kívánt frizura kialakításához. Különböző tartást, fényességet biztosítanak, miközben védik, ápolják és regenerálják a hajat.

Víz használata nélkül felfrissítheti haját és meghosszabbíthatja a két hajmosása közötti időt, így a már elkészült frizuráját tovább viselheti. A száraz samponban lévő hatóanyagok apró szemcséikkel magukba szívják a felesleges zsiradékokat és semlegesítik a szagokat. Ilyen összetevők a Rizs- és burgonyakeményítő és Vulkáni hamu, melyek felszívják a felesleges zsiradékokat, miközben tisztítják a fejbőrt. A benne lévő Golgotavirág és Aloe vera kivonatok hidratálják és táplálják haját, közben segítik haja puhaságának megtartását. A termék használatával csökkentheti a hajmosások gyakoriságát, így a festett hajszíne is tartósabb lesz. A hajtöveket újra megemeli, így frizurája dúsabbnak látszik újra.

Illat: Pekándió

Rázza fel, majd tincsenként elválasztva a hajat, kb. 30cm-ről permetezze a tövekre, fésülje át és rendezze újra a frizurát.

A termék Szulfát, Glutén és Parabénmentes, állatokon nem tesztelt, hiszen a Macadamia arra törekszik, hogy termékeiken keresztül segítsék egy egészséges és környezettudatos világ megteremtését.

ITEM # 290756 / 148 ML / 5 OZ
Származási hely: USA

×

Kosár