SASHAPURE SMOOTHING&SHINE HAIR TREATMENT OIL – Tápláló olajpakolás

3 840 Ft

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
Cikkszám: 297258 Kategóriák: , Címkék: , , ,

Minősített organikus Sacha Inchi olajunk egy 3000 éves Perui Amazoni szuperétel, amely legmagasabb forrását képezi az omega 3-6-9 nélkülözhetetlen zsírsavaknak, az A-E vitaminok és az aminosavaknak- az egészséges, fényes hajhoz nélkülözhetetlen tápanyagoknak.

Ez az exkluzív, többcélú stílus- és befejező kezelés simítja, puhítja és kiegyenesíti a hajat száradás vagy felhalmozódás nélkül, és azonnali, hosszú távú védelmet nyújt a sérülésektől, a súrlódástól, a páratartalomtól és a hőhatástól, és nem lesz kócos a haj. A kézzel válogatott, tanúsítottan organikus, vadon készített összetevők optimális keveréke helyreállítja a haj erősségét és rugalmasságát a csodálatos fény érdekében, valamint a simább, egészségesebb és rugalmasabb hajért.

A Sashapure forradalmasítja a hajtermékek használatát. Csak a Sacha Inchi gazdálkodókkal vagyunk partnerek, akik nem ártanak az Amazonasi esőerdőknek a Sacha Inchi vetőmagok termesztése és begyűjtése során, és akiknek elkötelezettsége az Amazon újraerdősítési terv és a környezeti fenntarthatóság mellett a helyi őslakos közösségek javát szolgálja.