MY.ORGANICS THE ORGANIC PURIFY CONDITIONER – Organikus tisztító kondicionáló

7 076 Ft

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
Cikkszám: 331643 Kategóriák: , , Címkék: , ,

THE ORGANIC PURIFY CONDITIONER – Organikus tisztító kondicionáló

Rozmaring kivonattal


Egy kondicionáló, mely a PH érték kiegyensúlyozásával mélyen tisztítja, megnyugtatja a fejbőrt és ösztönzi a haj természetes újranövekedését. Ideális vékonyszálú, töredezett hajra, mivel selymessé és dússá teszi azt. Megkönnyíti a szárítást. Aktív összetevőinek – levendula, rozmaring és eukaliptusz illóolaj – köszönhetően erősíti a hajat. A rozmaring illóolajat gyakran használják a hajhullás kezelésére és a hajnövekedés ösztönzésére, ezáltal dús hajkoronát varázsolva. Segít megerősíteni a vékony szálú, száraz, töredezésre hajlamos hajat, mely könnyebben fésülhető és fényesebb lesz. A zsíros hajat mélyen tisztítja és megszabadítja a szennyeződéstől. A levendula illóolaj jól ismert pihentető és nyugtató hatásáról, melynek köszönhetően megnyugtatja a fejbőrt és ellenállóvá teszi a környezet káros hatásaival szemben. A szárított levelekből kivont eukaliptusz olaj közvetlenül a fejbőrön alkalmazva növeli a haj fényességét és rugalmasságát. Összességében elmondható, hogy ez a balzsam csodákat tud tenni az elgyengült ritkuló hajjal és újra hatalmas önbizalommal jelenhetünk meg bárhol, az organikus tisztítósampon könnyed, gyors, otthoni használatával.

VEGÁN termék.


HOGYAN KELL HASZNÁLNI?


  1. Lépés: Samponozás után vigyen fel egy kis mennyiséget a fejbőrre, hogy az összes hatóanyag ki tudja fejteni a hatását!
  2. Lépés: Ezt követően oszlassa el a haj egészén!
  3. Hagyja hatni 2-5 percig!
  4. Meleg vízzel alaposan öblítse le!

Item #331643

8.45 oz / 250 ml

Kizárólag organikus összetevők, ez a MY.ORGANICS. A kutatás, fejlesztés a termékeink szíve, lelke. Célunk, hogy a legjobb összetevőkkel tökéletesen megalkotott készítményeket biztosítsunk a tökéletes eredmények eléréséhez. Termékeink mögött olyan fontos tényezők állnak, mint az alapanyagok kutatása, a hatóanyagok gondos kiválasztása és a legmegfelelőbb összetétel megalkotása.

Egyedi és innovatív termékeink törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. Organikus tanúsítványunkra nagyon büszkék vagyunk.

My.Organics kutatási tevékenysége:

Bevételeink 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítjuk. Termelési módszereink optimalizálásának célja a természet értékeinek megőrzése és az alkalmazott hatóanyagok lehető legjobb felhasználása.
Másik kulcsfontosságú elem a képzés, annak biztosítása érdekében, hogy professzionálisan használják termékeinket. Az elmúlt években több, mint 175 tanfolyam került megrendezésre.