MY.ORGANICS THE ORGANIC HYDRATING GLAZE – Organikus hidratáló gél

6 900 Ft

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft

MY.ORGANICS The Organic Hydrating Glaze (Soy and Oat)

Organikus hidratáló gél szója és zab kivonattal

A hidratáló gél borsmenta és eukaliptusz kivonatainak köszönhetően lehetővé teszi bármilyen típusú haj formázását. Volument és fényt biztosít a hajnak anélkül, hogy kiszárítaná azt. A gélben megtalálható növényi kivonatoknak köszönhetően ideális a hosszú haj begöndörítéséhez, lágy hullámok létrehozásához.

A szója növeli a törékeny és a vékonyszálú haj egészségét, és csökkenti a hajhullást.
A zab elősegíti a melanin termelését, jótékony hatással van a fejbőrre, a hajat pedig erősebbé teszi, ezzel hozzájárulva a fényes és egységes szín megőrzéséhez. A zabban található ásványi anyagok hidratálják és megakadályozzák a haj öregedését, erősséget és volument adva hajszálainknak.
A borsmenta olyan növény, amely jól ismert nyugtató hatásáról. Illóolaját kozmetikumokban főként a fejbőr irritációjának és bőrpírjának csökkentésére használják, ezáltal frissesség érzetét kelti.
Az eukaliptuszolajat a szárított levelekből nyerik ki, mely közvetlenül a fejbőrre kenhető, ezzel növelve a haj fényességét és rugalmasságát.

VEGÁN termék.

Használata: Hajmosást követően vigye fel a gélt nedves hajára egészen a hajtövektől a hajvégekig, majd szárítsa meg.

Item # 313282 / 6,76 fl oz (200 ml)

Kizárólag organikus összetevők, ez a MY.ORGANICS. A kutatás, fejlesztés a termékeink szíve, lelke. Célunk, hogy a legjobb összetevőkkel tökéletesen megalkotott készítményeket biztosítsunk a tökéletes eredmények eléréséhez. Termékeink mögött olyan fontos tényezők állnak, mint az alapanyagok kutatása, a hatóanyagok gondos kiválasztása és a legmegfelelőbb összetétel megalkotása.

Egyedi és innovatív termékeink törődnek a testünkkel és a környezetünkkel. Organikus tanúsítványunkra nagyon büszkék vagyunk.

My.Organics kutatási tevékenysége:

Bevételeink 10%-át évente kutatási tevékenységekre fordítjuk. Termelési módszereink optimalizálásának célja a természet értékeinek megőrzése és az alkalmazott hatóanyagok lehető legjobb felhasználása.
Másik kulcsfontosságú elem a képzés, annak biztosítása érdekében, hogy professzionálisan használják termékeinket. Az elmúlt években több, mint 175 tanfolyam került megrendezésre.