PULP RIOT JAM / Lila

4 092 Ft

A PULPRIOT exclusive hajszínező, kondicionáló alapú élénk színkészletű hajfesték, melynek egyedi, magas minőségű pigmentjei hosszan tartó hatást biztosítanak.

Vásárlási feltételek fodrászoknak ➔

Elfogyott

Ingyenes szállítás 20000 Ft felett

  • Check Mark Garantált minőség
  • Check Mark Partner kedvezmény
  • Check Mark Házhozszállítás futárral 1490 Ft
Cikkszám: 291894 Kategóriák: ,

A PULPRIOT exclusive hajszínező, kondicionáló alapú élénk színkészletű hajfesték, melynek egyedi, magas minőségű pigmentjei hosszan tartó hatást biztosítanak. Nemcsak fantasztikus illatúak, de a sok benne lévő tápláló hatóanyag segít kisimítani a megroncsolt hajszerkezetet, valamint ragyogó fényt kölcsönöznek.
Quinoát tartalmaz, amely fehérjékben gazdag, táplálást és hidratálást biztosít a hajnak. A festék különösen selymes állaga, segíti felvitelben, miközben könnyed és tökéletes eloszlást biztosít. A Pulp Riot festék azért élénkebb árnyalatú mint a többi hajszínező, mert, exkluzív minőségű színanyagot tartalmaz.
Ezek a pigmentek sokkal intenzívebbek, jobban vibrálnak és sokkal lassabban kopnak ki. A saját színárnyalatukat megőrizve halványodnak, ezért a már kifakult szín is csodálatos marad. A Pulp Riot színezők vegánok, és állatokon soha nem tesztelték.
Paraben, MEA és ammónia mentes.

ITEM# 291894 / 118 ml / 4 oz
Származási hely: USA