A „MIA USA American Beauty Butique Nyitási Promóció elnevezésű nyereményjáték

Hivatalos Játékszabálya és Adatkezelési Szabályzata

1. A játék szervezője

Az Ascension Group Kft. (1138 Budapest, Kelén utca 2. cégjegyzékszám: 01-09-205328, adószám: 25194724-2-41), a továbbiakban „Szervező” „MIA USA American Beauty Butique Nyitási Promóció” elnevezéssel, ajándéksorolással egybekötött nyereményjátékot, a továbbiakban „Játék”, szervez a MIA USA American Beauty Butique (https://www.facebook.com/MiracleInAmerica/) és Zsófia Ilkó Make-up Artist (https://www.facebook.com/pg/zsofiailko.makeupsfxartist/) követői számára.


2. A Játékban résztvevő személyek, részvételi jogosultság

A nyereményjátékban részt vehet minden nagykorú cselekvőképes természetes személy, kivéve az Ascension Group Kft és Zsófia Ilkó Make-up Artist munkatársai, valamint ezek – a Ptk. 685 § (b) bekezdése szerinti – közeli hozzátartozói. A nyereményjátékban résztvevők jelen Játékszabályzatban meghatározott feltételeket és szabályokat magukra nézve kötelezőnek fogadják el.


3. A Játékban való részvétel menete

A nyereményjátékban részt vesz – az első bekezdésben leírt kivételek figyelembe vételével – mindenki, aki 2020.07.12-ig 


4. A Játék időtartama

A Játék 2020.06.05-én kezdődik és 2020. 06.11-én éjfélig tart.


5. Sorsolás

A sorsolásra 2020.06.12-én, délután kerül sor Zsófia Ilkó Make-up Artist https://www.facebook.com/pg/zsofiailko.makeupsfxartist/ Facebook oldalán.


6. Nyeremények 

Az alábbi nyeremények kerülnek kisorsolásra egy fő részére:

  • 1 db 30.000 Ft értékű ERRE DUE make up termékeket tartalmazó  ajándékcsomag, amely tartalmaz, a nyertes bőréhez, stílusához illő
    • 1 db ERRE DUE Foundation alapozót,
    • 1 db ERRE DUE Kiss Me Forever Lipstick tartós rúzst,
    • 1 db ERRE DUE Silky Premium Lip Definer krémes ajakceruzát,
    • 1 db ERRE DUE Eye Shadow Palette szemhéjfesték palettát
  • 1 alkalom smink tanácsadás, mely alkalmával Nyertes kiválaszthatja a bőréhez, stílusához illő ERRE DUE termékeket, melyről videó felvétel készül.

A Szervező a Nyertes nevét legkésőbb sorsolást követő napon a Szervező hivatalos Facebook oldalain teszi közzé. A nyertes Játékos ezt követően felveheti a kapcsolatot Szervezővel, a Szervező Facebook profilján keresztül.

Nyertes tudomásul veszi, hogy a nyeremény átvételéről és a smink tanácsadásról videó felvétel készül, amelyet Szervezők saját közösségi oldalaikon közzétesznek. A játékban való részvétel feltétele, hogy a Nyertes hozzájáruljon a videófelvételhez.


7. Adatkezelés

A Szervező a Játékhoz kapcsolódóan kizárólag a Játék lebonyolítása érdekében, az alábbiakban meghatározott adatokat kezeli: A játékos Facebook profilja.

A nyereményjáték alatt adatgyűjtésre nem kerül sor!

A nyereményjáték során a Szervező nem jut személyes adatokhoz. A nyilvános adatok kezelése a Facebook minden felhasználó számára biztosított lehetőségei és szabályai alapján történik.


8. Szervező jogai:

A Szervező kizárja felelősségét bármely kártérítési, kártalanítási igényért a nyereményjátékban való részvétel során, a játék esetleges hibáiból, hiányosságaiból, hibás működéséből eredő vagy ahhoz kapcsolódó költségekért, károkért, veszteségért. Nem vállal felelősséget továbbá azért sem, ha a játék időtartama alatt a Szervező hivatalos Facebook oldala neki fel nem róható okból időszakosan nem érhető el. A szervező fenntartja magának a jogot, hogy a játék feltételeit a résztvevők tájékoztatása mellett megváltoztassa. A tájékoztatást elegendő a játék felhívással azonos módon megtenni. A résztvevők elfogadják, hogy a nyereményjátékban való részvétel során a Játékszabályzatban foglaltak bárminemű megszegésével a Szervező számára okozott kárért teljes körű felelősséggel tartoznak. A Szervező a nyereményjátékban való részvétel lehetőségét és a nyeremény átvételét a Játékszabályzat megszegése esetén bármely játékostól megvonhatja. Amennyiben a Játék nyertese 5 napon belül nem jelentezik, Szervező új sorsolást indíthat.

A Facebook semmilyen módon sem szponzorálja a nyereményjátékot.

A játékkal kapcsolatos további információ az alábbi e-mail címen kérhető: marketing@asgroup-hu.com