SASHAPURE HEALING SHAMPOO – Ápoló sampon

2 413 Ft

Minden hajtípushoz, védi a hajszínt és szulfátmentes.

Cikkszám: 297253 Kategória:

Leírás

Minősített organikus Sacha Inchi olajunk egy 3000 éves Perui Amazoni szuperétel, amely legmagasabb forrását képezi az omega 3-6-9 nélkülözhetetlen zsírsavaknak, az A-E vitaminok és az aminosavaknak- az egészséges, fényes hajhoz nélkülözhetetlen tápanyagoknak.

Kemény szulfátoktól és vegyi anyagoktól mentes, ez az egyedülálló formula hatékonyan erősíti, helyreállítja és védi anélkül haját, hogy a természetes olajokat vagy színét eltávolítaná.

A kézzel válogatott, tanúsítottan organikus, vadon készített összetevők optimális keveréke helyreállítja a haj erősségét és rugalmasságát a csodálatos fény érdekében, valamint a simább, egészségesebb és rugalmasabb hajért. A Sashapure forradalmasítja a hajtermékek használatát.

Csak a Sacha Inchi gazdálkodókkal vagyunk partnerek, akik nem ártanak az Amazonasi esőerdőknek a Sacha Inchi vetőmagok termesztése és begyűjtése során, és akiknek elkötelezettsége az Amazon újraerdősítési terv és a környezeti fenntarthatóság mellett a helyi őslakos közösségek javát szolgálja.

Használjon mindennapi tisztítóként a Sashapure gyógyító sampont.

Masszírozzuk a nedves fejbőrbe és a hajba, miután végeztünk öblítsük le.

×

Kosár